Viewed 54 times 0 Answers
0
در نامه ی purpose of travel همراه فرد مقاضی ، باید مدارک مالی گذاشته بشه یا فقط در کاور لتر فرد اصلی بیاد؟
2020-11-24 06:53:31 Montreal مهاجرت # # کاور لتر #purpose of travel
Similar Question:
#
# کاور لتر
#purpose of travel
# کاور لتر

آیا اگر در کاور لتر وا ستادی پلن و sop و توضیه نامه اگر از ادبیات شکسپیر استفاده کنیم مشکلی پیش میاد و در صورتی که که اوکی هست آیا امتیاز حساب میشه استفاده از ادبیات شکسپیر ؟تشکر
2021-09-07 08:43:00 #Canada [مشکلی پیش میاد] مهاجرت

تو نامه آفر من زده هزینه زندگی بین ۱۴ تا ۱۶ هزار دلار بعد من تو کاور لتر مالیم همینو بنویسم و به نامه آفرم اشاره کنم کافیه؟ یا باید دقیقتر نوشته شه که مثلا هزینه مسکن و حملو نقل و متفرقه جدا شه؟
2021-09-10 01:05:00 #Canada [نامه] مهاجرت

سلام وقت دوستان بخير ، ببخشيد يه سوال داشتم اگه ممكنه راهنمايي بفرماييد ، اينجا منظور ازassets گردش حسابه يا سند ملك يا آپارتمان هست ؟ممنون ميشم ???????????? Your assets and financial situation are insufficient to support the stated purpose of travel for yourself (and any accompanying family member(s), if applicable).
2023-02-10 00:00:00 # مهاجرت

خدمت شما وقت تون بخیر باشه ? من چند سوال داشتم☺️ 1- در کاورلتر باید اعلام کنیم ک قبلا ریجکت شدیم یا نیازی نیست؟ (بنده دوبار ریجکت شدم ?) 2- ادمیشن را در کلاینت اینفو قرار بدم یا نیازی نیست؟ 3- متن purpose of travel همسرم رو هم باید ابتدای کلاینت اینفو شون قرار بدم یا خیر؟ ممنونم از شما ? ??
2021-08-31 16:39:00 #Canada [ریجکت] مهاجرت

نمونه purpose of travel برای همراه دانشجو( آقا) که درخواست اوپن وورک پرمیت داره کسی داره؟
2021-09-17 10:21:00 #Canada [ورک پرمیت] مهاجرت

ممنون میشم اگه تجربه دارین راهنمایی کنید یکی از سوالات اپلیکیشن سفارت این هست: Is work an essential component of your studies? اگه گزینه yes بزنم مدرک میخواد برای تایید من فقط در نامه پذیرشم نوشته شده ۴ هفته دوره کارآموزی دارم حالا جواب این سوال رو باید چی بزنم؟ چون مدرک دیگه ای برای ارائه ندارم فقط نامه پذیرشم هست؟
2021-08-31 05:31:00 #Montreal